• Nieuwe spits: vv Prinsenland gaat ambitieus het komende seizoen tegemoet

  Het huidige seizoen is bijna ten einde en net zoals alle andere jaren, wordt de balans bij vv Prinsenland opgemaakt. Hoofdtrainer Storelli is vooralsnog tevreden, de resultaten zijn soms wat wisselvallig maar er is een gezonde gretigheid in de selectie aanwezig. Om de ambities van de vereniging waar te maken, zullen er op enkele plekken versterkingen moeten komen. Onder andere de  spitspositie; het aantal doelpunten kan een impuls gebruiken en wij zijn verheugd te berichten dat Ze Lucas onze selectie komt versterken.

  Wie is Ze Lucas?
  Ze is 30 jaar oud en samen met zijn vrouw woonachtig in Roosendaal. In 2022 is hij bij RBC gaan voetballen. De van oorsprong  Braziliaanse spits, die onder andere bij Fluminense en Botafogo gespeeld heeft, kent een succesvolle voetbalcarrière; zo heeft hij als prof gespeeld in Slowakije, Malta en Polen. Storelli schetst een beeld van de voetballer Ze: “hij is balvast, doelgericht en snel. Een hele sympathieke jongen en een echte teamplayer. Hij moet komend seizoen een belangrijke speler worden, zowel in het veld als daarbuiten. Een mooie versterking voor ons 1e elftal!”

  Ambities vv Prinsenland 1
  Voor het komende seizoen zijn de ambities van ons 1e elftal duidelijk: een serieuze gooi doen naar het kampioenschap en gaan voor promotie naar de 2e klasse. De huidige selectie heeft de kwaliteit om deze ambities na te jagen, waarbij de meeste jongens uit eigen dorp afkomstig zijn. Welkome versterkingen zoals Ze maken het elftal completer en beter, we kunnen niet wachten tot de voorbereidingen beginnen en we het complete elftal weer aan het werk kunnen zien!

 • Hoofdtrainer Storelli met Ze Lucas