Wijzigingen in het bestuur

Het bestuur

Walking Football

Koeschijten op de afsluitdag!

voetbal quiz

Op vrijdag 10 mei is het weer tijd voor de jaarlijkse Voetbal quiz. Opgeven kan nu via de website of aan de bar!

Grote Club Actie is gestart

Afgelopen zaterdag hebben alle jeugdleiders/trainers de loten mee gekregen om aan de jeugdleden uit te delen. Elk jeugdlid krijgt er 2 mee à 3 euro per stuk. Als de jeugdleden de loten hebben verkocht, mogen ze het geld in de bijgeleverde envelop op zaterdagochtend inleveren bij Henny. Henny zit in de bestuurskamer. Dus niet aan de leiders/trainers meegeven. Dit kan tot zaterdag 13 oktober 2018. Het zou fijn zijn dat er ook volwassen leden loten kopen, dit kan bij Henny. Het geld wat opgehaald wordt, komt ten goede aan de afsluitdag!

Blessure?

Loop even binnen bij Axis tijdens het inloopspreekuur (Sportpark de Molenkreek in Dinteloord). Dinsdag 28 aug, dinsdag 4 sept en dinsdag 11 sept is het inloopspreekuur niet op donderdagavond maar op dinsdagavond bij Dirk, van 19-19.30uur in de praktijk zelf. Na 11 sept is het inloopspreekuur op donderdagavonden van 19:00 – 19:30. De ene week is dat op de praktijk van Axis in Dinteloord (Sportpark de Molenkreek) de andere week in de verzorgingsruimte van Cees op de vereniging. Bij de praktijk van Axis staat duidelijk wanneer waar het inloopspreekuur is.

Contractverlening voor Konings en van Sundert

Patrick Konings en René van Sundert hebben hun contract verlengd met vv Prinsenland. In het seizoen 2018 – 2019 zullen zij aanblijven als trainers van het tweede elftal. Nico Langbroek blijft aan als teammanager. Het tweede elftal draait ook dit seizoen weer mee voor het kampioenschap.