• Beste deelnemer,

  Leuk, dat jullie team meedoet aan de jeugdtoernooien bij vv Prinsenland te Dinteloord. Wij doen er alles aan om de deelnemende teams een leuke seizoensafsluiting te bezorgen.

  Op vrijdagavond 2 juni starten we met de categorie JO17-JO15-JO14-MO15. De deelnemende teams zijn rond 18:00 uur aanwezig. De wedstrijden eindigen rond 21:30 uur gevolgd met de prijsuitreiking en disco tot ongeveer 22:30 uur. Het belooft een sportieve en gezellige avond te worden!

  Zaterdagmorgen 3 juni starten we met JO7, JO9, JO11. Goed bezette toernooien met deelnemers van gelijk niveau. Alle teams spelen vier wedstrijden. De deelnemende teams moeten om 8:30 uur aanwezig zijn. Het toernooi zal rond 12:30 uur klaar zijn.

  Zaterdagmiddag 3 juni sluiten de teams MO11, JO12 en JO13 onze toernooien af. Het deelnemersveld herbergt teams uit de regio maarook uit bijvoorbeeld Arnemuiden of groot Rotterdam. De teams worden verwacht rond 13:00 uur en het toernooi zal rond 17:00 uur afgelopen zijn.

  Wij kijken uit naar uw komst, want een voorwaarde voor een succesvol toernooi is een compleet deelnemersveld.

  Ongeveer twee weken voor de start van het toernooi worden de wedstrijdschema’s gedeeld. Wij gebruiken hiervoor een digitale omgeving. Hierop zijn gedurende het toernooi ook de uitslagen te vinden.

  Wij hebben er veel zin in. Aarzel bij vragen of onduidelijkheden niet om contact op te nemen!

  Met vriendelijke groet,

  Jeugdcommissie vv Prinsenland
  John Kats, Caroline Dekker & Ankie Hamers