vvPrinsenland O23

Voorbeeld

info van de organisatie:

. De deelnemende ploegen zijn:

• Zeeuws-Vlaamse selectie onder 23
  • Flakkeese selectie onder 23
  • FC Prinsenland onder 23
  • Quick Boys onder 23
  • VVGZ onder 23
  • BVV Barendrecht onder 23
  • RBC Roosendaal onder 23
  • Schouwen-Duiveland onder 23

Wij zijn blij met dit mooie deelnemersveld.

Momenteelt zijn wij nog met een aantal ploegen in gesprek en kan het deelnemersveld mogelijk nog worden uitgebreid. Hiervan houden wij u uiteraard op de hoogte.
Ongeveer twee weken voor aanvang van het toernooi ontvangt u van ons een programmaboekje met daarin het speelschema en een toernooireglement.

Het toernooi zal omstreeks 10:30 uur aanvangen en de prijsuitreiking zal rond 16:30 uur plaats vinden. Er worden in 2 poules plaatsingswedstrijden gespeeld gevolgd door wedstrijden voor een eindklassering (nr. 1 t/m 8).

Wij vragen u om binnen 14 dagen aan ons door te geven in welke tenuekleuren  jullie zullen aantreden. Deze informatie zal in het programmaboekje vermeld worden.

Met deze e-mail bevestigen wij nogmaals uw deelname aan ons toernooi en hopen u voldoende informatie verstrekt te hebben.
Mochten er toch nog vragen zijn, dan vernemen wij dat graag.

Met sportieve groet,

Regio Voetbal Schouwen-Duiveland