laatste update: 06-10-2020 06:09

Corona protocol

We willen je graag in blakende gezondheid terug blijven zien op ons sportpark voor de trainingen, wedstrijden of gewoon een praatje pot. Daarom vragen we je de landelijk geldende corona richtlijnen op te volgen. Ze zijn er voor uw en anderen hun gezondheid.

Basis regel

1. Heb je klachten (verkoudheid, niesen, loopneus, koorts) blijf dan thuis. We zien je graag weer terug als je 24 uur klachten vrij bent (RIVM richtlijn).
  2. Houd altijd (buiten de training en wedstrijd) 1,5mtr afstand.
  3. De kantine en kleedkamers zijn tot nader order gesloten zowel voor training als wedstrijden. Dit geldt voor alle jeugd, senioren en veteranen teams.

Aanvullend algemeen

1. Jeugd tot 18 jaar mogen buiten de trainingen en wedstrijden zich op het sportpark begeven ook als ze geen lid zijn.
  2. Toeschouwers (vanaf 18 jaar) zijn niet toegestaan bij trainingen of wedstrijden.
  3. Ouders zetten hun kinderen (bij voorkeur bij de poort af) en komen ze na de training of thuiswedstrijd ook weer bij de poort ophalen.
  4. Max 16 ouders per team in de leeftijd van O17 of jonger mogen mee als toeschouwer naar uitwedstrijden.
  5. Spelers van 18 jaar en ouder kunnen (wanneer ze geen klachten hebben) gewoon deelnemen aan trainingen en wedstrijden.
  6. Spelers van 18 jaar en ouder dienen na de training en/of wedstrijd direct het sportpark te verlaten.
  7. Meer specifieke team informatie wordt via de teamleiding verspreid
  8. Volg en respecteer de aanwijzingen van onze vrijwilligers en bestuur.
  9. Je vind relevante informatie ook op A4-tjes op deuren, tafels en ramen.

Toeschouwers trainingen en/of wedstrijden

1. Toeschouwers worden niet toegestaan op het sportcomplex
  2. Bij bezoekende teams t/m JO17 worden maximaal 16 ouders/begeleiders toegestaan.

Trainingen alle leeftijden

1. Je komt in je trainingstenue naar de training
  2. Na de training verlaat je direct het sportcomplex
  3. DE KLEEDKAMERS ZIJN GESLOTEN

Senioren wedstrijden

1. De spelers komen omgekleed naar de wedstrijd
  2. Er zijn 3 kleedkamers per team beschikbaar
  3. Kleedkamer 1, 2 en 3 zijn voor het thuisteam + locker (sleutel af te halen bij het wedstrijdsecretariaat (in de bestuurskamer)).
  4. Kleedkamer 4, 5 en 6 zijn voor het bezoekende team + locker (sleutel af te halen bij het wedstrijdsecretariaat (in de bestuurskamer)).
  5. Maximaal 6 personen per kleedkamer.
  6. Voor de wedstrijd is de kleedkamer 15 minuten beschikbaar om de voetbalschoenen aan te trekken
  7. Na de wedstrijd is de kleedkamer 15 minuten beschikbaar om droge kleding aan te trekken
  8. Bij vertrek uit de kleedkamer neem je je spullen mee (ook bij aanvang van de wedstrijd).
  9. Tijdens de wedstrijd kunnen de spullen in een locker geplaatst worden (Locker 1 en 2 voor het thuisteam, locker 3 en 4 voor de bezoekers).
  10. De rust wordt in de tribune, overkapping of op het veld doorgebracht. (NIET IN DE KLEEDKAMER)
  11. De wedstrijdbespreking kan op de tribune of onder de overkapping gehouden worden. (NIET IN DE KLEEDKAMERS)
  12. DE DOUCHES MOGEN NIET GEBRUIKT WORDEN
  13. DE VERZORGINGSRUIMTE IS NIET BESCHIKBAAR

*dit is een test t/m 20 oktober. Na 20 oktober evalueren we dit en zullen we mogelijk met nieuwe richtlijnen komen.

Jeugd wedstrijden

1. De spelers komen omgekleed naar de wedstrijd
  2. De rust kan onder de overkapping of tribune of op het veld doorgebracht worden
  3. DE KLEEDKAMERS ZIJN GESLOTEN