Corona protocol

We willen je graag in blakende gezondheid terug blijven zien op ons sportpark voor de trainingen, wedstrijden of gewoon een praatje pot. Daarom vragen we je de landelijk geldende corona richtlijnen op te volgen. Ze zijn er voor uw en anderen hun gezondheid.

Basis regel

1. Heb je klachten (verkoudheid, niesen, loopneus, koorts) blijf dan thuis. We zien je graag weer terug als je 24 uur klachten vrij bent (RIVM richtlijn).
  2. Houd altijd 1,5mtr afstand in de kantine, op het terras, in de kleedkamer, onder de douch, in het toilet, langs de lijn (gebruik de geel/zwarte tape op te reling als referentie)

Aanvullend

1. Bij binnenkomst in de kantine registreer je je direct. Doe dat elke keer opnieuw zodra je op onze vereniging komt (en de kantine open is).
  2. Volg de looproutes aangegeven op de vloer van de kantine, tussenruimte en gang van de kleedkamers.
  3. In de kantine of op de terrassen mag je uitsluitend zitten (verplicht). Zijn er onvoldoende zitplaatsen ga dan buiten het terras staan.
  4. Tafels en stoelen mogen niet verplaatst of aan elkaar geschoven worden.
  5. Drink niet uit elkaars glas/bidon/drinkbeker.
  6. Volg en respecteer de aanwijzingen van onze vrijwilligers, barpersoneel en bestuur.
  7. Je vind relevante informatie ook op A4-tjes op deuren, tafels en ramen.