Blauw-Geel goal loterij

V.V. Prinsenland organiseert voor het aankomende seizoen 2016-2017 rondom de thuiswedstrijden van V.V. Prinsenland 1 in de 2e klasse KNVB: de Blauw-Geel Goal Loterij.

Wat houdt dat in?
Er zijn 90 loten te koop (1 per spelminuut). Je koopt voor €15, – een 1 minuut. Je weet van te voren alleen niet welke minuut je koopt. De minuten worden verloot onder de deelnemers. Met die minuut (je lot) speel je mee tijdens alle thuiswedstrijden van V.V. Prinsenland 1 in de reguliere competitie. Jouw minuut telt dus het gehele seizoen. Mochten er meer deelnemers voor een zelfde minuut, dan deel je de uitkering met je mede deelnemer.

Scoort V.V. Prinsenland 1 in jouw minuut (aangegeven op het scorebord en genoteerd door assistent-scheidsrechter) dan win je € 50, -. Scoort ons eerste elftal een tweede goal dan deel je die € 50, – met de eigenaar van het andere minuut-lot. Dus win je beiden € 25, – . Wordt er drie keer gescoord dan deel je de € 50, – met zijn drieën enzovoorts. Maximaal wordt er per wedstrijd dus € 50, – uitgekeerd. Mensen met de 45e minuut en de 90e minuut hebben geluk: de klok staat stil terwijl er door gevoetbald wordt en dus gescoord kan worden. Er zijn totaal 90 loten beschikbaar, dus vol is vol.

De opbrengst van de loterij komt ten goede aan onze jeugdafdeling.

Meedoen kan via overschrijving van € 15,00 naar onderstaand rekening nummer:

Rabobank West-Brabant Noord
NL41RABO0304889717
t.n.v. vv Prinsenland
Onder vermelding van je naam, email adres en “Blauw-Geel Goal” loterij.

Uitbetaling vindt plaats in de week na de gespeelde wedstrijd. Indien alle 90 minuten verkocht zijn, zullen we via loting bepalen welke deelnemer welke minuut gaat krijgen. Zijn er meer deelnemers dan minuten, dan zal je je minuut moeten delen met een andere deelnemer. Deze lijst wordt op onze website geplaatst, in eerste instantie in een nieuwsbericht maar ook permanent op de pagina ‘Blauw-geel goal loterij‘ en de elftalpagina van V.V. Prinsenland 1.

Voor vragen kan je contact opnemen met Joey van Tilburg (blauwgeel-goalloterij@vvprinsenland.nl).
Let op: de speelminuten die assistent-scheidsrechter noteert zijn bindend.
Op Twitter en in verslagen op websites kunnen andere minuten staan maar deze gelden niet.