• Dit event is voorbij.

Kika talentendag

10 juni

Voetbalvereniging Prinsenland en Soccer Uprgade organiseren op zondag 10 juni 2018 de KiKa voetbal talentendag 2018 op het sportpark van Voetbalvereniging Prinsenland in Dinteloord. Naast dat je je als voetballer in de kijker kan spelen, wordt er een nevenevenement georganiseerd: KiKa Latje Tik 2018! Wie wordt de koning van het latje tik evenement op deze fantastische dag! De voetbal talentendag is voor de jeugd tot en met Jongens Onder/Meisjes Onder 19.

De voetbal talentendag wordt in combinatie gedaan met een Latje Tik evenement deze dag. Gedurende de dag organiseren Voetbalvereniging Prinsenland en Soccer Upgrade verschillende partijvormen, zodat de scouts van verschillende BVO’s kunnen bekijken of er talent aanwezig is! Het doel van deze dag is om zo veel mogelijk geld op te halen voor KiKa. Latje tik spreekt iedereen aan en is voor iedereen vrij toegankelijk, hierdoor is het evenement echt voor én van iedereen!

Er wordt daarom gekozen om naast het vaste (ochtend)programma een inloopprogramma te koppelen. Iedereen is van harte welkom om hieraan deel te nemen tegen een acceptabel bedrag, dit bedrag wordt gedoneerd aan KiKa.

OCHTEND
Deze dag bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma. Het ochtendprogramma zal in het teken staan van een doordraai systeem waar allerlei partijvormen aan bod komen, naast de verschillende partijvormen is er een onderdeel latje tik. De finales voor de jeugd en volwassenen worden per categorie ingedeeld.

MIDDAG
In de middag gaan de winnaars van het latje tik het tegen elkaar opnemen in de finale ronde(s). Het middagprogramma kan ingevuld worden door jong en oud. Gezelligheid en sfeer moet de boventoon zijn op deze mooie, fantastische dag!

Datum: Zondag 10 juni 2018
Deelnemersveld: Maximaal 90 deelnemers

Meer informatie volgt nog, voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via de volgende mail bob@soccerupgrade.nl

Organisatoren