Verlenging samenwerking vv Prinsenland en hoofdtrainer Storelli

Het 1e elftal prijkt trots bovenaan de ranglijst van de zaterdag 3e klasse en mag zichzelf ‘winterkampioen’ noemen. Een prestatie waar wij bijzonder content mee zijn en deze positieve tussenstand is mede aanleiding geweest om al vroeg in het seizoen in gesprek te gaan met hoofdtrainer Storelli.

Als we terugkijken, dan zien we een sterke ontwikkeling van onze selectie.
Een aantal sterkhouders presteert week na week stabiel op uitstekend niveau en de basis van ons 1e elftal is degelijk. Met de aanwinsten dit seizoen, waaronder keeper Pietersma en spits Zantboer, heeft een elftal meer breedte en dat is in de resultaten merkbaar. Maar ook een aantal jongere talenten uit de eigen kweekvijver kloppen aan de poort; zo spelen Martijn Visser, Jim Kanters en Daan Traets regelmatig hun minuten en dat heel verdienstelijk.

Vanuit het 2e elftal, dit jaar voor het eerst weer actief als selectie-elftal, komen nog wel wat jongens aan die hun plaats in de hoofdmacht kunnen gaan verdienen. Met sportieve ambities en bovendien een uitstekende onderlinge band verwachten wij van hen nog veel goede voetbalwedstrijden te mogen aanschouwen. Een mooie opsteker voor onze vereniging!

Al deze positieve ontwikkelingen hebben bijgedragen aan het uitspreken in de wens om de hoofdtrainer langer aan onze vereniging te binden. En wij zijn verheugd te kunnen berichten dat we de overeenkomst met Storelli met één seizoen hebben verlengd.

Dit geeft de nodige rust en duidelijkheid en de lijnen die zijn uitgezet worden hiermee vervolgd.

Namens het bestuur van vv Prinsenland wil ik u laten weten blij te zijn met de langere binding van Storelli aan de club en wij wensen hem, zijn staf en de spelers alle succes en veel sportieve hoogtepunten toe!

Lex Dubbelman