Verlenging samenwerking vv Prinsenland en assistent-trainer Patrick Konings

In navolging op de contractverlenging van hoofdtrainer Storelli kunnen wij nu ook bevestigen dat met assistent-trainer Patrick Konings overeenstemming is bereikt. Patrick zal zich ook tot en met seizoen 2022/23 verbinden aan onze mooie vereniging en zal zijn huidige werkzaamheden voor ons 1e elftal voortzetten.

Wij zijn blij met het gegeven dat ons technische hart intact blijft. De ambities voor het 1e elftal en de aankomende jeugd uit de J023 zijn groot; wij zijn ervan overtuigd dat de continuïteit die de langere verbinding van beide trainers biedt, een positieve invloed zal hebben op de verdere ontwikkeling van onze selectiespelers.

Namens de vereniging wil ik mijn vertrouwen uitspreken in de goede en plezierige samenwerking met Patrick en wens hem alle succes toe voor de komende periode. Laten we hopen dat er veel gevoetbald kan worden!

Lex Dubbelman