Verlenging samenwerking vv Prinsenland en hoofdtrainer Storelli

Als je op het sportpark of in de kantine van vv Prinsenland de naam van de huidige hoofdtrainer Storelli noemt, dan gebeurt er iets. Een positieve energie komt vrij, enthousiasme en ook zeker ontstaan er direct geanimeerde gesprekken over zijn passie voor voetbal, zijn ietwat eigenwijze karakter en ook zijn unieke manier van spreken.

Alweer 3 seizoenen is Storelli aan de slag met het 1e elftal van vv Prinsenland en bij de terugblik overheerst een heel positief gevoel, bij zowel het technische hart van de club en bij de trainer zelf. Dat positieve gevoel heeft geleid tot verlenging van de verbintenis; het contract met de hoofdtrainer is in goed onderling overleg met een jaar verlengd.

Het bestuur is verheugd met deze verlenging. “We zien wat Storelli voor invloed heeft op de groep, de passie die hij uitstraalt voor het voetbal en de omgang met spelers, staf en vrijwilligers waarderen wij zeer. De groep ontwikkelt zich uitstekend en wij vinden allemaal dat zijn klus nog niet klaar is. Laten we hopen op het uitspelen van het seizoen, waarbij de doelstellingen nog steeds ambitieus zijn: wij willen een stap hoger met dit team.”

Ook de aansluiting met de aankomende talenten van de vereniging is goed gevonden.
Zo hebben de achterliggende periode een aantal jonge jongens vanuit de J023 en J018 mee kunnen trainen met de hoofdmacht. En door de goede samenwerking met Johan Korten en Jeroen van Wingerden, die samen de J023 onder hun hoede hebben, is de verwachting dat er de komende jaren een mooi aantal ‘eigen kweek’ richting het 1e begeleid kan worden.

Namens het bestuur van vv Prinsenland wil ik u laten weten blij te zijn met de langere binding van Storelli aan de club en wij wensen hem, zijn staf en de spelers alle succes en veel sportieve hoogtepunten toe!

Lex Dubbelman