Steun vvPrinsenland en win!

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig: via deze link kom je op de speciale website voor vvPrinsenland.
Daar bestel je de loten en betaal je direct met iDeal.
Eén lot kost € 2,50. Hiervan gaat een bedrag van € 2,00 rechtstreeks naar onze vereniging.
Van de opbrengst organiseren we, zodra het weer mag, een knallende feestdag waar voetbal en spelplezier centraal staan.

Wil je ons helpen?
Met een iPad of andere tablet, of een laptop, kan je jouw ouders, vrienden en bekenden heel makkelijk loten laten kopen. Als zij onze vereniging willen ondersteunen, vul samen met hen de gegevens in en zij kunnen direct zelf afrekenen, je hebt er bijna geen werk aan. Alle beetjes helpen en er zijn bovendien leuke prijzen te winnen!

Wordt het TeamWork?
Je kunt ook als team meedoen en met zijn allen zoveel mogelijk loten verkopen! Op de website kan je jouw team aanmelden, via de Teamlink. Iedere keer als jouw team loten verkoopt, wordt het aantal netjes bijgehouden. Scoort jouw team het allerbeste? Dan ligt er ook voor jullie team een leuke prijs klaar!

Tot wanneer loopt deze actie?
De loten kunnen verkocht worden tot en met 11 juli aanstaande. Op 12 juli is de trekking en de winnaars worden op 13 juli bekend gemaakt.

Bedankt en succes!
Wij hopen natuurlijk dat jullie mee willen doen en dat jullie willen proberen zoveel mogelijk loten te verkopen.

Namens vvPrinsenland alvast heel erg bedankt en veel succes!