Aankleding Kleedruimte

Natuurlijk zien we niets liever dat we volledig kunnen trainen en weer wedstrijden kunnen spelen. Gezellig voor/na de wedstrijd en/of op donderdag na de training elkaar kunnen ontmoeten in de kantine.

Helaas zijn onze verlangens anders dan dat onze regering hier de mogelijkheid voor geeft.

Dat neemt niet weg dat dankzij onze vrijwilligers de vereniging overeind gehouden wordt en zelfs nieuwe initiatieven opgepakt worden.

Vandaag is onder aanvoering van Theo en Corry (je weet wel, die mensen die normaal gesproken voor corona tijd, je pilsje, frisje en/of bruine fruitschaal verzorgden) de gang van de kleedkamers opgeknapt is.

Namens het bestuur, Theo en Corry bedankt voor deze graffiti. In de wandelgangen wordt al gesproken over meer. We zullen zien wat de toekomst ons brengt….