Nieuwe trainingspakken voor Prinsenland JO7-1

Onze jongste leden hebben voorafgaand aan de wedstrijd tegen Prinsenland JO8-2 van afgelopen zaterdag voor hun nieuwe trainingspak ontvangen. De talenten van Prinseland JO7-1 waren er dolgelukkig mee. Het dragen van een ‘echt’ nummer is natuurlijk ook super gaaf. De aankleding van het team is mogelijk gemaakt door Mol Lifting uit Dordrecht, bedankt hiervoor Arnoud en Ineke!

De jongens lopen er keurig bij. Nu hopen dat de trainingspakken snel ook weer aan de supporters getoond mogen worden. Mooi te zien dat sponsoren tijdens de Covid 19 pandemie de vereniging blijven steunen. Mocht u ook iets willen betekenen voor de vereniging? Neem contact met ons op via sponsorcommissie@vvprinsenland.nl.

Over Mol Lifting

Mol Lifting is al meer dan 75 jaar een begrip in de verhuur en verkoop van goederen- en personenliften. Bij Mol Lifting weten we als geen ander dat personen- en goederenliften een essentieel onderdeel vormen voor de logistieke stromen op een projectlocatie. Mensen en materiaal moeten, zonder storing of oponthoud, veilig kunnen worden vervoerd via de liften van Mol Lifting.

Mol Lifting laten daarom niets aan het toeval over. Onze technische teams zijn volledig toegerust, uitstekend opgeleid en gecertificeerd en inzetbaar op de meest uiteenlopende projectlocaties. U kunt kiezen voor montage en demontage maar ook voor het onderhouden en keuren van de liften in heel Nederland en België.

U vindt Mol Lifting in Dordrecht op de Jacobus Lipsweg 9 (www.mollifting.nl)