Toejuiching gebruik sportpark

Beste sportpark bezoeker,

In deze tijd van geen (voetbal)wedstrijden, afstand houden (1,5mtr) en diverse andere beperkingen juichen wij (het bestuur van vvPrinsenland) het gebruik (buiten de reguliere trainingen) van jullie sportpark toe. We weten dat sporten/bewegen belangrijk is voor de gezondheid en ontwikkeling van iedereen en speciaal voor onze jeugd.

We vinden het daarom ook heel fijn te zien dat vele (jeugdige) Dinteloorders, zoals jij, gebruik maken van het sportpark.

Omdat je veelvuldig gebruik maakt van het sportpark zal het je wel opgevallen zijn dat het op diverse plekken een puinhoop is. Zo vinden we regelmatig lege drinkpakken, chipszakken, restanten van VUURWERK en kapot meubilair.

We hebben al gecheckt of er vuilnisbakken, waarin jullie je afval altijd doen, openstaan waaruit het vuil waait, en onze vrijwilligers gevaagd geen vuurwerk op het sportpark af te steken, maar de vuilnisbakken zijn afgesloten en onze vrijwilligers steken geen vuurwerk af op het sportpark. Ook is er niemand door een stoel gezakt.

Het achter gebleven vuil moet dan wel van andere gebruikers van het sportpark komen. Net als het stuk maken van het buiten meubilair, want jij laat je afval niet achter op jouw sportpark en bent altijd zuinig op spullen van een ander zodat ze niet stuk gaan.

Daarom willen we onze oprechte excuses aanbieden voor het achtergebleven vuil, de vuurwerk resten en het stuk gemaakte meubilair op jouw sportpark.

Dank voor het begrip,

Het bestuur van vvPrinsenland.