vv Prinsenland gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke loten verkoop van de Grote Clubactie.

Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.
Dit jaar zetten we ons in voor trainingsmaterialen voor de jeugdafdeling.
Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.
Of ga naar deze link en koop je loten hier.

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!
Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Wil jij ons helpen?
Je krijgt via jouw trainer 2 loten om te verkopen. Hiervoor heb je tot 16 oktober aanstaande
de tijd. De opbrengst van de door jou verkochte loten lever je in bij jouw leider, die alles van
het hele team verzamelt en inlevert bij de penningmeester.
Kan je meer loten verkopen?
Dan kan je deze opvragen bij Henny den Ouden. Zij is op zaterdagen meestal op de voetbal
te vinden. En let op: voor diegene die de meeste loten verkoopt is er een leuke prijs!