Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

NIET ZO MAAR EEN MIDDAG BIJ DE AJAXVROUWEN !!

Zondag 8 september 2019.

Vroeg wakker want we mogen naar de AJAX vrouwen. Vandaag mag ik bij de AJAX vrouwen mee lopen het veld op.

We vertrokken met alle elftalmeiden van onze vereniging, ouders en een aantal  opa’s en oma’s met de bus vanaf de parkeerplaats van v.v. Prinsenland naar ‘de toekomst’ in Amsterdam.

De busreis was al heel gezellig met alle meiden van Prinsenland en toen we aan kwamen in Amsterdam mochten we meteen met de begeleiding van Ajax naar de kleedkamer, waar we allemaal een tenue van Ajax of Heerenveen aankregen. We wisten niet met welke speelster we mee mochten lopen en ik hoopte stiekem dat ik aan de hand van Victoria Pelova mocht mee lopen. Helaas was ze wissel en mocht ik uiteindelijk aan de hand van Caitlin Dijkstra mee het veld op. Wat was ze lief en aardig voor mij, ik was meteen minder zenuwachtig.

Met al mijn team maatjes het veld op met alle bekende speelsters. Wat een super moment was dat.

We hebben heel de wedstrijd van Ajax tegen Heerenveen gekeken vanaf de tribune en daarna mochten we op de foto met de speelsters en deelde ze handtekeningen uit aan ons. Ik heb gelukkig een hele mooie foto met Victoria kunnen maken.

Daarna zijn we met z’n allen terug gegaan met de bus naar Dinteloord. Een dag om nooit meer te vergeten.

v.v. Prinsenland en in bijzonder Martin bedankt voor de organisatie en de goede zorgen.

De foto’s van deze middag vind je hier.

Kayleigh de Bekker MO-9