Prinsenland 1 speelt thuis tegen Zaamslag

Het einde van het seizoen nadert. Prinsenland 1 is 3de geëindigd in hun competitie Zuid1 3b. Hierdoor was het nacompetitie schema vastgesteld op 2x uit, 1x neutraal terrein. De eerste wedstrijd tegen Tholen is achter de rug en volgens de trainer Daan Uithof terecht gewonnen. Uit de andere eerste nacompetitie ronde is Zaamslag als de bovenliggende partij uit de strijd gekomen ten kosten van (de oudste voetbalvereniging van het land opgericht in 1883) D.F.C. Zaamslag uitkomend in zuid1 3A eindigde 4, maar door een 3de periode te behalen spelen ze ook nacompetitie. Dit laatste is rede voor de KNVB om het speelschema te wijzigen. Prinsenland 1 speelt thuis tegen Zaamslag i.p.v. uit. Voor promotie naar de tweede klasse moet ook, net als de wedstrijd tegen Tholen, gewonnen worden. Onze jongens kunnen daarom uw broodnodige support hard gebruiken. We zien je graag aanstaande zaterdag op ons gezellige sportpark ‘De Molenkreek’. De wedstrijd begint om 14:30.