Kerstvoetbaldag

We organiseren op zaterdag 22 december een kerstvoetbal dag in de Buitelstee. Opzet is zoals in voorgaande jaren, de teams zullen per leeftijdscategorie gemengd worden en een toernooi spelen. Deze dag is er de mogelijkheid om kleding van de vereniging te kopen en zal er een loterij worden georganiseerd met als hoofdprijs 2 Business Seat kaartjes voor een thuiswedstrijd van Feijenoord. We zullen met de oudere jeugd in de ochtend spelen, de kleinere jongens en meisjes na het middaguur. De jongere teams zullen begeleid worden door spelers en staf van ons eerste elftal. Deelnemersformulieren zullen binnenkort volgen en deelname is gratis (ook voor ex voetballers van vv Prinsenland die nu elders spelen, indien bekend graag deze jongens uitnodigen).

Voorlopige planning van de wedstrijden:

9:00:      jeugd onder 13-12 en 11

11:00     jeugd onder 17 en 15

13:30    jeugd onder 8 en 7

15:00     jeugd onder 9 en 10

Tijdstippen kunnen iets afwijken,  zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemers per leeftijdscategorie. Graag inschrijfformulier voor 15 december inleveren.

We hopen op een grote deelname en dat we er weer een gezellige dag van kunnen maken.