Is communicatie iets voor jou?

Communicatie vinden we belangrijk, zoals eerder aangegeven gaat Veronique deze taak teruggeven. Wij bedanken Veronique voor haar inzet en en zijn blij met haar blijvende betrokkenheid bij de vereniging. We zijn daarom opzoek naar jou die dit stokje wil overnemen. Het kan ook in het kader van een schoolopdracht. Maar wat houdt het precies in? Wij zijn op zoek naar iemand die berichten schrijft en plaatst op de website. Deze worden automatisch geplaatst op facebook en twitter. Ook maken we gebruik van Mailchimp, waar bij je nieuwsbrieven en ander aankondigingen per mail kan versturen. Jij zorgt dat alle verenigingsleden op de hoogte blijven van de laatste voetbalzaken, berichten vanuit het bestuur, aankondigingen voor activiteiten, enz.
Heb je interesse,neem dan contact op met info@vvprinsenland.nl.