Blessure?

Loop even binnen bij Axis tijdens het inloopspreekuur (Sportpark de Molenkreek in Dinteloord).

Dinsdag 28 aug, dinsdag 4 sept en dinsdag 11 sept is het inloopspreekuur niet op donderdagavond maar op dinsdagavond bij Dirk, van 19-19.30uur in de praktijk zelf.

Na 11 sept is het inloopspreekuur op donderdagavonden van 19:00 – 19:30. De ene week is dat op de praktijk van Axis in Dinteloord (Sportpark de Molenkreek) de andere week in de verzorgingsruimte van Cees op de vereniging. Bij de praktijk van Axis staat duidelijk wanneer waar het inloopspreekuur is.

We stellen ons graag nog eens voor.. 

Wij zijn Dirk, Ralph en Esther. Fysiotherapeuten van Axis Fysiotherapie.

Ralph is onze echografist die bij bijvoorbeeld knieklachten, enkelklachten, scheenbeen klachten, hamstringklachten en noem zo maar op een duidelijke diagnose kan stellen middels echografie.

Dirk en Esther zijn beide gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures. Dirk met name in de lage rug en benen. Esther met name in de bovenrug en nek/schouder/arm klachten.

Er kan vooraf altijd even gebeld worden om een tijd af te spreken, naar 088-4569899.

We zijn ook altijd te bereiken via onze mailadressen:

Nadat wij 1 van jullie spelers/speelsters hebben gezien of nadat deze is uitbehandeld willen we jullie altijd, indien jullie hiervoor openstaan, op de hoogte brengen van de aard van de blessure en adviseren in belasting hierna. Zodat de speler/speelster weer op de juiste manier terug het veld op komt.