Teamindeling Jeugd 2018/2019 bekend

De teamindeling van het seizoen 2018/2019 is bekend. Normaal gesproken presenteren we de teamindeling via de website. Maar met de nieuwe wetgeving AVG mogen we niet zomaar alle namen op de website plaatsen. Ieder jeugdlid heeft zojuist een persoonlijke email ontvangen met daarin alle informatie. Heb je geen email ontvangen? Dan kan het zijn dat deze in je spam is beland of we hebben geen of onjuist e-mailadres in ons bestand staan. Stuur dan een email naar info@vvprinsenland.nl en wij sturen je alsnog de informatie toe. Let op: het is belangrijk dat je de informatie ontvangt!

Foto’s
Zowel op de website en social media, als op de tv’s in de kantine, plaatsen wij foto’s om extra sfeerbeleving aan onze vereniging te geven. Met de nieuwe wetgeving hebben wij maatregelen genomen voor de foto’s op de website. Deze zijn beveiligd met een inlogcode en wachtwoord. Ook deze staan in bovengenoemde email. Zo kunnen alleen onze leden de foto’s van vv Prinsenland bekijken. Deze foto’s zijn alleen voor eigen gebruik. Wil je niet op de foto? Stuur dan een email naar info@vvprinsenland.nl

Vragen
Heb je vragen? Stel ze gerust en/of stuur een email naar info@vvprinsenland.nl. Heb je vragen over de privacy? Klik dan hier voor de privacy policy.