Zaterdag speelt Prinsenland tegen Tholense boys

Afgelopen zaterdag heeft Prinsenland de eerste wedstrijd voor het behoud in de tweede klasse gewonnen. Met 2 doelpunten in de verlenging van Maikel den Ouden en Joey Loonsteijn wisten zij de 3 punten binnen te slepen. Zie onderstaand het verslag uit BN destem. Aanstaande zaterdag speelt het eerste tegen tholense boys. De wedstrijd vangt om 14.30 uur aan op sportpark Molenkreek. Kom en juich onze jongens naar de finale!

Een beter Prinsenland liet lang na om het verschil te maken. Jonathan Francisca en Niels Kroes misten voor de pauze al opgelegde kansen. In het tweede bedrijf was zelfs een strafschop niet aan Prinsenland besteed. Doelman Pjotr Mosselman keerde de inzet van Michael Heskens met een schitterende reflex. In de extra tijd was de eerste kans voor Noad-invaller Justin Moerland. Er moest een tweede penalty aan te pas komen om Prinsenland op voorsprong te zetten. Ditmaal belastte Maikel den Ouden zich met het karwei: 1-0. Kort daarop besliste Joey Loonstijn het duel: 2-0.

Prinsenland moest het doen zonder de vakantie vierende Jacco de Gast en Joep Brosky. Brendon Jansen ontbrak vanwege een schorsing. Tholense Boys had betrekkelijk weinig moeite met VCK. De formatie van Erwin de Nijs was de betere ploeg en scoorde zowel voor als na rust. Komende zaterdag spelen Prinsenland en Tholense Boys om een finale plaats.

Prinsenland-Noad’67 2-0 (n.v)(0-0): 1-0 Maikel den Ouden (pen.), 2-0 Joey Loonstijn

Tholense Boys-VCK 2-0 (1-0) 1-0: Koen Nieuwkoop, 2-0 Youri Boudou