De nieuwe wet AVG geldt ook voor vv Prinsenland

De wet AVG, de laatste tijd een veelgehoord begrip, en met ingang van vandaag 25 mei geldig! De afgelopen maanden zijn wij achter de schermen bezig geweest om alles omtrent persoonsgegevens zo goed mogelijk te regelen. Dit alles omdat ook voetbalverenigingen onder de wet AVG vallen en wij zorg dragen voor het beschermen van jullie persoonsgegevens. Voor jou persoonlijk hoeft er niet veel te gebeuren, je hoeft enkel toestemming te geven op het gebruik van foto’s. Het toestemmingsformulier ontvang je eind volgende week in je mailbox.

Privacy Policy
Op de website kun je alles lezen over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens en waar wij deze voor gebruiken. Klik hier voor de privacy policy.

Teaminformatie
Via de app van Voetbal.nl kun je zelf aangeven in hoeverre jouw persoonsgegevens (gedeeltelijk) zichtbaar zijn op de website van vv Prinsenland. Onze website is gelinkt met deze app, dus zodra jij daar een aanpassing in doet, zie je dit direct terug op onze website.

Foto’s
Zowel op de website en social media, als op de tv’s in de kantine, plaatsen wij foto’s om extra sfeerbeleving aan onze vereniging te geven. Met de nieuwe wetgeving hebben wij toestemming nodig voor het plaatsen van deze foto’s. Ook hebben we de foto’s die wij plaatsen op onze website beveiligd met een algemene code. Zodra je toestemming geeft voor het plaatsen van foto’s, sturen wij jou deze code op, zodat je ze online kunt bekijken.

Antwoord op je vragen
Op veel vragen vind je een antwoord in onze privacy policy. Is je vraag niet beantwoord? Neem dan contact op met ons via communicatie@vvprinsenland.nl.

Met vriendelijke groet,
Bestuur vv Prinsenland