Geslaagd avondje Leeuwinnen

Vrijdag 6 April bezocht de meidenafdeling van v.v. Prinsenland de wedstrijd Oranjeleeuwinnen – Noord Ierland. Met groot gezelschap van 85 personen was afgereisd met de bus richting Eindhoven. Die gesponsord was door lokale ondernemers die dit graag over hadden voor de meidenafdeling van de vereniging. Samen met nog ruim 30.000 toeschouwers genoten zij van de wedstrijd die met 7-0 werd gewonnen door de oranjeleeuwinnen. Een zeer geslaagde avond wat ook duidelijk was af te lezen bij de meiden. Zeer te danken aan de des betreffende leiders die nauw waren betrokken om dit evenement tot een succes te maken. Speciale dank aan onze plaatselijke AH die de meiden en begeleiders verzorgden van chips en frisdrank.

Klik hier voor de foto’s.