Johan Pietjouw nieuwe jeugdcoördinator

Vanaf komend seizoen zal Johan Pietjouw bij ons jeugd coördinator zijn. Johan zal voor een aantal van jullie een bekende zijn. Voor degene die hem nog niet kennen, stelt Johan zichzelf even voor:
“Veel leden kennen mij al maar voor degene die mij nog niet kennen hierbij een korte uitleg wie Johan Pietjouw is. Ik ben 50 jaar oud, geboren en getogen in Dinteloord, getrouwd met Diana en vader van twee zonen, Frank en Ronald. Wij zijn een echte voetbalgekke familie. Iedereen heeft gevoetbald of voetbalt nog steeds. Ikzelf heb een jaar of veertien in de selectie gestaan van vv Dinteloord waarvan voornamelijk in het tweede. Hierna als voetballer nog op latere leeftijd een uitstap gemaakt naar sc Welberg en daar nog enkele seizoenen in het eerste gestaan. Tijdens mijn spelers carrière ben ik ook scheidsrechter geweest, voor de insiders , ik floot tot en met groep twee, dit was toen het op een na hoogste amateurniveau. Hierna ben ik trainer geworden waarbij ik het UEFA C en het UEFA B diploma behaald heb. Ik ben bij diverse clubs in de regio trainer geweest, zowel assistent als hoofdtrainer. Tussendoor ben ik ook nog werkzaam geweest als scout bij de KNVB. Bij vv de Fendert ben ik drie jaar jeugdcoördinator geweest, dezelfde functie die ik nu met veel plezier bij vv Prinsenland ga vervullen. Alle jeugdleden, trainers en leiders zullen mij regelmatig tegen gaan komen op de club zodat we zeker nog nader kennis gaan maken met elkaar. Ik kijk uit naar een sportieve mooie tijd om de jeugdopleiding binnen onze club naar een hoger niveau te tillen zonder daarbij de spelvreugde uit het oog te verliezen.
Met sportieve groet, Johan Pietjouw”
Jullie zullen hem binnenkort ongetwijfeld op ons sportpark tegenkomen als hij onze jeugdafdeling komt verkennen. We wensen Johan veel succes toe!