Gratis inloopspreekuur Axis Fyisotherapie

Heb jij een VOETBALBLESSURE en wil je zo snel mogelijk weer topfit het veld in? Laat ons dan zo snel mogelijk jouw blessure beoordelen. Kom langs op het inloopspreekuur bij AXIS FYSIOTHERAPIE! Dit kosteloze consult duurt 10 minuten en hieruit volgt een advies, dan wel verdere behandeling via de reguliere fysiotherapie, waarbij de kosten lopen via de verzekering. Het inloopspreekuur is op DONDERDAG AVOND van 19.00-19.30 uur. Je kunt ons dan vinden in de praktijk zelf of op locatie in de verzorgingsruimte van de voetbalvereniging zelf.

Praktijk locatie: Axis Fysiotherapie Dinteloord

Steenbergseweg 97A (Links bij binnenkomst sportpark)

Tel: 088 4569899

De fysiotherapeuten van Axis zijn Esther, Dirk en Ralph en zijn te bereiken via email of telefoon. In verband met planning heeft telefonische aanmelding voorrang. Spontaan binnenkomen kan wel, maar de telefonisch aangemelde speler/speelster wordt eerst onderzocht. Dus bel eerst voor een afspraak om de tijd af te spreken.

Uiteraard zijn we de rest van de week ook open en kunt u altijd zelf een afspraak maken voor een fysiotherapeutische behandeling of onderzoek.

Sportieve groet, TEAM AXIS FYSIOTHERAPIE

Esther van Aalst (esther.a@axissports.nl)

Dirk Mulder (dirk.mulder@axisfysiotherapie.nl)

Raph van den Beemt (ralph@laxissports

Meer weten? Kijk op onze website www.axisfysiotherapie.nl