zondag 21 januari naar Willem II – FC Groningen

Jawel het is echt waar we kunnen naar de eredivisie wedstrijd van Willem II tegen Groningen.

• Wanneer : zondag 21 januari 2018
  • Waar : Koning Willem II stadion te Tilburg
  • Voor wie : Jeugd
  • Kosten pp : € 7,50

Natuurlijk mag je vader of moeder ook mee. Hoe gaan we daar naar toe, nou heel gezellig met de bus. We vertrekken vanaf ons sportpark om 12 uur. De wedstrijd begint om 14.30 uur en rond 18.00 uur zullen we weer aankomen in Dinteloord.

Aanmelden?

Langs deze weg verzoeken wij je om deze Aanmeldingsbrief willem 2 tegen groningen in te vullen en bij de bar in te leveren of op pr marijkestraat 3 en daar ook gelijk de € 7,50 per persoon te betalen.

De kosten zijn dit jaar wat hoger omdat we helaas geen sponsor voor de bussen konden vinden. Kent u iemand die dat wel wil neem dan contact op met Alexandra Kanters, 06-20369585.

Wij hebben er zin in, en jij…………

Sportieve groeten,

Namens de Activiteitencommissie