een winterstop vol met toernooien!

De winterstop is in gegaan, maar niet getreurd er vind bijna elk weekend wel een toernooi plaats. Op zaterdag 23 december vind het jaarlijks terugkerende Kerstvoetbaldag terug. Zaterdag 13 januari staat het snerttoernooi voor onze selectie gepland. En vanaf 13 januari gaan ook de wintertoernooien starten voor de jeugd. Tijdens de winterstop zijn er geen inloopspreekuren bij Axis, deze starten vanaf 1 februari weer. Iedere donderdag van 19.00 tot 19.30 uur.

Kerstvoetbaldag

Helaas zijn de Dintelstampers deze dag verhinderd, maar samen maken we er een gezellig toernooi van.  Hieronder de tijdstippen per leeftijdscategorie. De teams spelen 5 tegen 5, de jeugd onder 9 spelen 6 tegen 6 en de jeugd onder 7 gewoon 1 wedstrijdje van een ½ uur. De kleinere jeugd (in de middag) zullen begeleid worden door enkele spelers en staf van ons eerste elftal

Snerttoernooi

Zaterdag 13 januari staat het snerttoernooi voor de selectie van vv Prinsenland op het programma. Vanaf 13.30 uur zullen de eerste wedstrijden aanvangen op de kunstgrasvelden. Het eerste zal het opnemen tegen het eerste van Noad`67 en SC Gastel. Het tweede elftal neemt het deze middag op tegen het tweede van SC Gastel en WHS. U bent allen van harte welkom om te komen kijken!

Meer informatie.

Wintertoernooien jeugd

In 2018 staan de jeugdtoernooien weer op het programma bij vv Prinsenland. Nu de winterstop wat langer duurt, leek het ons leuk om de toernooien in de winterstop te houden. De toernooiformule waarborgt diversiteit aan tegenstanders, spelplezier en gezelligheid! De aanmeldingen komen jaarlijks van prof-, internationale en (inter)regionale amateurclubs. Ons moderne sportpark herbergt o.a. uitgebreide kleedfaciliteiten, hoogwaardige velden en uitzicht op de velden vanuit de gezellige kantine.