Er vinden geen clubactiviteiten plaats tot en met zaterdag

Zojuist hebben we vernomen dat aanstaande zaterdag de ceremonie zal plaatsvinden voor het overlijden van Duncan van der Goot. Met dit gegeven hebben we besloten dat alle clubactiviteiten tot en met zaterdag niet doorgaan. Er worden geen trainingen gegeven en geen wedstrijden gespeeld. De Sinterklaasavond is verplaatst naar maandag 4 december.

Donderdag zal de kantine tussen 18.30 en 22:00 uur open zijn, voor degene die nog van de gelegenheid gebruik wil maken om een bericht voor de familie achter te laten. Ook zaterdag na afloop van de ceremonie is de kantine geopend.

De eerstvolgende wedstrijd zal er door ieder team een minuut stilte worden gehouden en wordt er gespeeld met rouwbanden. Dit alles ter nagedachtenis aan Duncan.