Duncan van der Goot (12 jaar) overleden

Vandaag ontvingen we het verdrietige bericht dat Duncan van der Goot (12 jaar) de strijd tegen kanker heeft verloren. Duncan speelde in de JO13-1 met zijn vriendjes totdat zijn gezondheid het niet meer toeliet. Duncan was sinds 2011 lid van vv Prinsenland.

In de kantine hebben we een gedenkhoek ingericht waar je een bericht of een tekening achter kan laten voor Duncan en zijn familie. Vanmiddag (26-11) is de kantine vanaf 14.00 uur opengesteld om samen te praten over de mooie herinneringen die ieder met Duncan heeft gedeeld. Alle activiteiten en wedstrijden worden deze week op gepaste wijze ingevuld. De trainingen van maandag en dinsdag gaan niet door. Voor alle overige activiteiten (wedstrijden, trainingen en sinterklaasavond) houden we jullie via de website, facebook en twitter op de hoogte.

Namens de vereniging wensen we zijn ouders, familie, vriendjes en vriendinnetjes en alle andere betrokkenen veel kracht toe bij de verwerking van dit groot verlies.