invoering nieuw kassasysteem maakt pinnen mogelijk

Rond de start van de winterstop zal er een nieuw kassasysteem worden geïnstalleerd. Het oude systeem is inmiddels verouderd. Het nieuwe systeem maakt het mogelijk om te betalen met pin of met een clubcard. Hierdoor kunnen we het risico op diefstal verlagen door meer elektronische transacties te doen waardoor minder contant geld op de vereniging aanwezig is.

Betaalmogelijkheden:

Met het systeem kunnen we in totaal 3 betaalmogelijkheden bieden:images

• contant
  • pin
  • clubcard

Bestellen en afrekenen:

Alle (ook keuken) bestellingen worden aan de bar doorgegeven en afgerekend. Mocht er een artikel voor de keuken besteld zijn, dan is deze met de kassabon af te halen aan het keukenloket. Dezelfde bon wordt ook in de keuken geprint als referentie en om de bestelling in de keuken door te krijgen.

Clubcard:

De club card is een pre-payed manier van betalen. Mits er voldoende saldo op de card staat kunnen de bestellingen aan de bar hiermee betaald worden. De card kan via ideal of pin worden opgewaardeerd. Je kan overal en altijd het saldo raadplegen en de pas via de app op je smartphone opwaarderen. De card wordt op naam geregistreerd. Hierdoor blokkeert de kassa wanneer een minderjarige alcohol af wil rekenen. En kunnen we nog beter de wetgeving op dat gebied naleven.

Het rond de start van de winterstop geïnstalleerd worden.