wedstrijdversverslag DVO 60 – Prinsenland 3

Gisterenmiddag stond de uitwedstrijd tegen DVO 60 op het programma. Als koploper gingen we deze middag met 12 man naar Roosendaal, enkele spelers waren er deze middag niet bij, geblesseerd en andere verplichtingen. DVO 60 had 4 punten uit hun twee gespeelde wedstrijden gehaald, dus het wat lastig in te schatten hoe sterk het team uit Roosendaal daadwerkelijk zou zijn. Onder het genot van waarschijnlijk de laatste zonnestralen floot de scheidsrechter om 14.30 voor het begin van de wedstrijd, deze was nog geen twee minuten bezig of de scheidsrechter had al weer gefloten. Deze keer voor een doelpunt van ons. Op aangeven van Joost schoot Tom de 0-1 al binnen. Niet veel later gaf Niels een assist op Carlo, deze drukte ook af, dat was al de 0-2. De toch vooraf wat hoger ingeschatte tegenstander werd gewoon overlopen. DVO was nog niet bekomen van de tweede goal of de derde lag er alweer in. Matthijs en Joost maakten de 0-3 en de 0-4. Met een comfortabele 0-4 was het tijd voor de thee. Na de wat slappe thee met te weinig suiker begonnen we aan de tweede helft. We begonnen iets te slap zodat DVO ook een goaltje mee kon pikken. Aan de linkerkant waren er twee van ons niet helemaal wakker, wat de 1-4 betekende. Reden temeer om er een schepje bovenop te doen. Bij een mooi opgezette aanval over rechts kon Joost B de 1-5 van dichtbij in tikken. Daarna Werd DVO compleet overlopen en begon de show van Tom, met 1-6 en 1-7 bepaalde hij uiteindelijk de eindstand. Volgens de aantekeningen heeft Niels K niet gescoord, maar volgens mij heeft ook hij tussendoor zijn goaltje meegepikt. Met 9 punten uit drie wedstrijden staan we fier aan kop met 19 voor en 6 tegen. Deze week werd de man van de wedstrijd Raymond, opoffering omdat we geen keeper hadden en daarbij foutloos gekeept was de reden. Desmond was deze keer de sukkel van de week, over deze redenen gaan we het niet meer hebben, hij weet het nu precies!! Gaat niet meer voorkomen. We hebben Desmond al een beetje ingelicht dat er volgende week misschien wel een extra verrassing bij komt bij de prijs van SvdW.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Halsteren op het programma.