Prinsenland houdt schade beperkt

NaamOpKantineOp het fraaie sportcomplex van SHO begon vv Prinsenland met drie wijzigingen in het basiselftal. Bryan Traets is voor langere tijd uitgeschakeld vanwege een vervelende knieblessure en ook Derrik Vinjé was niet okselfris. Voor hen in de plaats speelden Côme Dikonda en Joey Loonsteijn, en met name deze laatste speelde een goede wedstrijd. Daarnaast stond Wim Stange (vorige week nog grieperig) nu weer in de basis ten faveure van Wiebe Vissers.

SHO dicteerde zoals verwacht het spel maar kwam niet tot echt gevaarlijke kansen. Eenmaal werd de lat getoucheerd maar was het ook de ervaring van Ivo Boluyt, die hier bewust geen corner van wilde maken. Na ruim een kwartier werd Prinsenland een aantal keer dreigend door goed doorgaan van Joey Loonsteijn, Jacco de Gast en Pieter Suijkerbuijk. De verdedigers van SHO waren alert en liepen de gaatjes telkens knap dicht. Ook SHO kreeg in deze fase haar mogelijkheden maar ook zij troffen vooralsnog geen doel. Na 29 minuten lukte het de gastheren wel om te scoren. De aanvallers van SHO kregen te veel ruimte en Giovanni Klaverweide profiteerde daarvan met een schot in de uiterste hoek, 1-0.

De voorsprong deed de thuisploeg goed en zij gingen nog makkelijker spelen. Op haar beurt kwam Prinsenland er nog maar moeilijk uit en lukte het ook niet om de kleine marge mee de kleedkamer in te nemen. Een mooie crosspass op wederom Klaverweide werd op prachtige wijze afgerond door de razendsnelle rechtsbuiten, 2-0.

De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld maar SHO werd nog slechts zelden echt gevaarlijk. In de 54ste minuut scoorde Ristic 3-0 maar het moet gezegd worden dat de bal wel heel gelukkig bij de spits van SHO kwam. Prinsenland probeerde het onder de bezielende leiding van Sven Damen en Aries Nieuwkerk nog wel maar het lukte onze jongens simpelweg niet.

Voor ons eerste elftal volgen nu twee thuiswedstrijden, tegen achtereenvolgens Nieuw-Lekkerland en Brielle. Beide teams eindigden vorig jaar in het linkerrijtje, respectievelijk als tweede en als zesde. Een zware kluif dus voor onze ploeg.

Komt u ons eerste elftal steunen?

Via deze link vind je het verslag van SHO.

1 antwoord
  1. oprol evorter zegt:

I’m very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

Meepraten?
Draag gerust bij!