vvPrinsenland VR1 – Noordhoek VR1

06-09-2015
De dames van Prinsenland komen om 10:30 het veld op voor de warming up. We spelen vandaag met 14 dames en nog niet in de nieuwe tenues, maar ook niet in de oude tenues.
Onze tegenstander Noordhoek is ook rood, dus mogen wij vandaag in het groen.
Anouk en Nikie zijn er vandaag niet bij vanwege vakantie.
De opstelling: Romy in het doel. Emmelijn rechts achter, Veronique laatste man,
Joyce voorstopper, Kelly links achter (aanvoerder), Samantha middenveld links Melike en Debby in het midden en Marleen op het middenveld rechts.
Marleine en Kaylee mogen het vandaag voorin gevaarlijk maken.
Doordat onze dames nog even hun outfit moesten switchen begon de wedstrijd 5 minuten later dan gepland.
We zijn nog niet begonnen of er is meteen een gevaarlijke aanval van Noordhoek.Emmelijn verdedigd goed uit.
Prinsenland pakt op en Marleine neemt de bal mee aan de voet richting het doel van de tegenstander en kan een mooie voorzet geven.
Jammer, daar stond niemand van prinsenland die iets met die bal deed.
In de 8e minuut krijgt Noordhoek de bal net voor de 16 in de voeten gespeeld.Schot van afstand, 0-1.
Koppies op, we laten ons niet kennen.
In de 13e minuut krijgt Kaylee dan ook een mooie steekbal van Marleine maar deze was iets te hard waardoor Kaylee er net niet bij kon.
Prinsenland blijft gevaarlijk, je ziet goed voetbal, en er worden driehoekjes gemaakt. Allemaal net niet, prinsenland moet nog even wakker worden.
Weer een schot van afstand op doel, maar deze keer was Romy wakker en hield hem eruit alleen niet klemvast waardoor de bal weer bij Noordhoek terecht kwam.
De rebound werd dan ook op het doel afgevuurd en kwam op Joyce haar achterhoofd terecht. Dat zag er pijnlijk uit, maar we weten nu zeker dat Joyce wakker is.
De keeper van Noordhoek neemt een doeltrap die direct links over de zijlijn geschoten word.
Noordhoek twijfelt steeds meer en maakt foutjes waar prinsenland eigenlijk van zou moeten profiteren.
In de 20ste minuut weer de bal richting die snelle spits van Noordhoek.
Ze geeft de bal voor maar degene die hem in moest tikken mist de bal.
Dit is de redding voor Prinsenland. Vrije trap Prinsenland.
Vlakbij de middenlijn, Veronique neemt hem, weinig resultaat.
Het gaat steeds harder waaien in het nadeel van Prinsenland.
Achterbal, Veronique neemt hem, maar helaas recht in de voeten van de tegenstander.
Schot, maar Joyce blokt en word aangetikt.Scheidsrechter fluit voor overtreding.
30ste minuut. Bal komt bij tegenstander schot op doel.
Romy duikt naar de goede kant maar kan er niet bij. 0-2.
Prinsenland voetbalt tegen zichzelf en tegen de wind.
Kansen krijgen ze maar worden niet afgemaakt.
Dan komt de bal bij Melike, sprint naar voren met de bal aan de voet maar krijgt de bal net niet voor.
Daarna probeert Marleen het ook nog een keer, harde bal richting Kaylee maar weer net niet. Tegenstander wil de bal wegschieten maar deze vangt Marleine goed op. Ze geeft voor op Kaylee maar ze schiet over.
Keeperbal van Noordhoek wordt opgevangen door Prinsenland.
Bal wordt voorgegeven, keeper laat de bal lopen en Marleine zit er goed voor en kan daarna de bal binnen lopen.
Eindelijke de verdiende 1-2. Snel komt Noordhoek terug, via de hoek een voorzet. Kelly wil weg werken en schiet hem per ongeluk richting eigen doel. Romy red! Gelukkig!
45e minuut Samantha aan de linkerkant, kapt een paar keer en speelt haar tegenstander uit maar word aangetikt. Vrije trap prinsenland waar niet veel meer uit komt. 11.50 Rust.
2e helft, geen wissels.
Prinsenland meteen gevaarlijk. Marleine kan schieten. Keeper blokt.
50ste minuut Marleine neemt de bal mee, geeft voor maar er is niemand om hem in te tikken. We knokken voor een gelijkspel.
1 punt is in principe genoeg om door te gaan in de beker, maar natuurlijk gaan we liever voor de winst.
Kaylee verovert de bal en schiet naar Marleine.
Marleine speelt 2 man voorbij en schiet op doel. Blok, maar alsnog kan Kaylee hem mooi binnen schieten. 2-2 in de 59ste minuut.
Iedereen opgelucht, maar niet oplettend want in de 61e minuut schiet Noordhoek van afstand de 2-3 binnen. Wissel Samantha en Veronique eruit. Babet en Melissa erin.
Ondertussen word Bart gebeld met de uitslag van de andere wedstrijd in de poule namelijk 10-2, waardoor Virtus op doelsaldo door zou gaan. Één punt halen in deze wedstrijd tegen Noordhoek is genoeg zijn om verder te bekeren. Grote kans voor Prinsenland, Marleine kan schieten, kiest ervoor om hem af te leggen aan Melissa maar ze schiet naast.
Het blijft spannend. 61e minuut. Bal naar Kaylee,kapt een paar keer uit en speelt een paar man voorbij, en schiet! 3-3.
Het kan nog! Noordhoek blijft een tijdje gevaarlijk in de 16 meter van Prinsenland. Prinsenland krijgt de bal niet goed weggewerkt maar de verdediging blijft sterk. Noordhoek nog een keer voorzet, Romy mist de bal, net voor het doel langs. tevergeefs, 78e minuut afstandsschot Noordhoek. 3-4. Nog 10 minuten om de gelijkmaker te maken.
Kaylee gaat, speelt de bal net te ver voor zich uit en keeper kan erbij en schiet weg. Marleine vangt op en speelt de bal in de diepte, met 3 man verdediging achter d`r aan. Marleine valt maar de scheidsrechter ziet er geen penalty in. Frustraties lopen op.
Nog 1 keer Marleine op links, speelt voorbij voorzet op Kaylee maar Kaylee schiet naast. Prinsenland blijft knokken voor de gelijkspel maar helaas… Eindsignaal.
We hebben gestreden voor dat ene puntje maar het mag helaas niet zo zijn. Met krampen en speelsters helemaal buiten adem sluiten we af bij de dug- out, Aan werklust ontbrak het niet.
We gaan ons richten op de competitie die aankomende week begint in Stampersgat met de suikerderby tegen de Schutters.
We gaan voor de 3 punten en willen u graag uitnodigen om ons te komen supporteren.