Elftal onder 23 jaar van start

Na afloop van de reguliere competitie starten we met een Prinsenland elftal van spelers onder de 23 jaar. Door deze wedstrijden wennen jeugdige spelers aan het spelen met en tegen senioren, met als uiteindelijke doel dat de jeugdige spelers zich sneller ontwikkelen.
Het elftal staat onder leiding van de technische en medische staf, die volgend jaar ook verantwoordelijk zijn voor vv Prinsenland 1.
Vanwege de doelstelling van dit elftal (ontwikkelen jeugdige spelers) zal er bij de uitnodigingen voor dit elftal niet enkel gekeken worden naar de spelers met de beste kwaliteiten maar vooral naar de mogelijkheden voor individuele spelers om zich te ontwikkelen.
Het programma voor dit elftal is als volgt:
Datum Wedstrijd aanvang
Dinsdag 12 mei vv Prinsenland onder 23 – SSS onder 23 20:00u
zaterdag 13 juni toernooi op terrein SKNWK (Nieuwerkerk)
met als andere deelnemers:
Schouwen-Duiveland
Regioteam Zeeuws-Vlaanderen onder 23,
Kloetinge onder 23,
Noord-Bevelands elftal onder 23,
Reimerswaal onder 23,
Flakkees elftal onder 23
J.V.O.Z. A1.
In het weekend van 2/3 mei zal Harry Akkermans de spelers voor de wedstrijd tegen SSS persoonlijk uitnodigen.

Meepraten?
Draag gerust bij!