Zaterdag 21 oktober: Oktoberfest vv Prinseland

De tirolerhosen en dirndles mogen weer uit de kast! Zaterdag 21 oktober wordt de kantine omgetoverd tot een Oostenrijkse stube. Vanaf 20.00 uur barst het feest los. Jehts gehts los! Dus zet het in je agenda! jij komt toch?

Jessica Huisman is ons 500e lid!

Zoals eerder aangekondigd hebben we een mijlpijl bereikt met betrekking tot het ledenaantal. We hebben maar liefst 500 leden, met Jessica Huisman als ons 500e lid. Zij werd afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet en ontving vanuit de vereniging een kleinigheidje.

Prognose Prinsenland 2: Negentig minuten lang…

De zon laat zich minder en minder zien, het regent pijpenstelen en Prinsenland 2 is door naar de volgende ronde van de bekercompetitie. Dat kan maar één ding betekenen: de competitie staat op het punt van beginnen. Een niveautje hoger, nieuwe jongens en een nieuw trainersduo. Dit seizoen wordt 22x 90 minuten lang werken, beulen, bikkelen en genieten!

Inloopspreekuren Axis starten vanaf 20 september

Heb jij last van je enkel? Of wellicht je knie verdraaid tijdens het voetballen? Dan kun je voortaan terecht tijdens het inloopspreekuur van Axis Fysiotherapie. Dit spreekuur is speciaal voor de leden van vv Prinsenland. Vanaf woensdag 20 september gaat dit in, de spreekuren zijn dan op: In de even weken: Woensdag van 19.00 – 19.30 uur bij Rob en in de oneven weken: Donderdag van 19.00 – 19.30 uur bij Esther

De Grote Clubactie: Samen sterk voor de club!

Dit jaar doet vv Prinsenland weer mee aan De Grote Clubactie. Aanstaande zaterdag start de verkoop van de loten. Het doel is dat ieder jeugdlid minimaal 2 loten verkoopt. Henny den Ouden deelt zaterdag aan alle jeugdleiders de enveloppen uit met de loten. Mocht je meer loten willen verkopen, dan kun je deze afhalen bij Henny. Zij is iedere zaterdagochtend te vinden in de bestuurskamer. De kosten per lot zijn 3 euro. De trekking zal plaatsvinden op 13 december.

Hoera! we hebben meer dan 500 leden!!

Het magische getal van 500 is bereikt! Sinds de fusie streven we naar groei binnen de vereniging op verschillende gebieden, zo ook het ledenaantal. Het doel is behaald, we zitten namelijk op maar liefst 503 leden (peildatum 5-9-2017). Initiatieven als kwaliteitsimpulsen bij de jeugd, heldere richtlijnen en afstemming tussen de senioren teams beginnen hun vruchten af te werpen. Dit alles mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers!

Prognose Prinsenland 1: En nu ook de punten graag…!

Vorig jaar werd de Dinteloordse brigade vaak gecomplimenteerd voor het spel, helaas stond het wel vaak met lege handen. De hoop is er om dit jaar het goede spel te combineren met het behalen van punten. Als het team hierin slaagt kan het mooi jaar worden!

Schorsing bij ongepast gedrag

Onlangs heeft een speler van vv Prinsenland ongepast gedrag vertoont tijdens een wedstrijd. Naar aanleiding van dit gedrag hebben we de speler voor het seizoen 2017-2018 geschorst. De schorsing houdt in, dat de toegang tot ons sportpark ‘De Molenkreek’ is ontzegd en betreffende niet uit mag komen voor vvPrinsenland tijdens dit seizoen.

Prognose Prinsenland 4

Doordat we afgelopen seizoen kampioen zijn geworden mogen we het dit seizoen een stapje hoger proberen. Omdat we uit de 5e klasse zijn gepromoveerd mogen we het dit seizoen in de 4e proberen met voor ons vele nieuwe ploegen. Of dit een goede ontwikkeling is zullen we tijdens het seizoen ondervinden. Resultaat van de nieuwe indeling is wel dat we 8 keer de Moerdijk over mogen maar dat mag de pret niet drukken.

De dames op weg naar de 4e klasse

Vorig seizoen was natuurlijk voor de dames een top seizoen. Kampioen, 100 doelpunten en 5 weken feest. De meeste mensen houden een goeie kater over van al dat feesten. Twee van onze dames hielden niet alleen een kater over van het feesten, maar ook een dikke buik. En die dikke buik kwam ook niet van de pizza ’s nachts. Je snapt nu vast wel wat ik bedoel ;).