Gratis inloopspreekuur Axis Fyisotherapie

Heb jij een VOETBALBLESSURE en wil je zo snel mogelijk weer topfit het veld in? Laat ons dan zo snel mogelijk jouw blessure beoordelen. Kom langs op het inloopspreekuur bij AXIS FYSIOTHERAPIE! Dit kosteloze consult duurt 10 minuten en hieruit volgt een advies, dan wel verdere behandeling via de reguliere fysiotherapie, waarbij de kosten lopen via de verzekering. Het inloopspreekuur is op DONDERDAG AVOND van 19.00-19.30 uur. Je kunt ons dan vinden in de praktijk zelf of op locatie in de verzorgingsruimte van de voetbalvereniging zelf.

jumbo sparen voor vv prinsenland

De jumbo spaaractie is gestart. Vanaf woensdag 7 februari kun je bij Jumbo gaan sparen voor onze sportvereniging. Bij elke besteding van €10,­ ontvang je een sportpunt. Deze sportpunten kun je toekennen aan een sportvereniging naar keuze. Wij willen je natuurlijk vragen ze aan onze sportvereniging te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport­ en spelmaterialen voor onze sportvereniging aanschaffen!

Vrijdag 9 maart: Voetbalquiz

Op vrijdag 9 maart staat de Voetbalquiz van vv Prinsenland op de planning. Denk jij alles te weten van voetbal? Test dat nu je kennis en schrijf je in! teams kunnen bestaan uit 2 tot 5 personen. De kosten voor deelname bedragen 10 euro per team. Je kunt je nu opgeven via voetbalquiz@vvprinsenland.nl of geef je op aan de bar. Deze quiz wordt volledig georganiseerd door Leon Kats en Jacco de Gast.

Helpende handjes gezocht voor activiteitencommissie

Wist jij dat er jaarlijks gemiddeld 20 activiteiten plaats vinden naar het voetballen? Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de Activiteitencommissie. Op dit moment bestaat de commissie uit 6 leden, maar zij zijn op zoek naar versterking. Het liefst 3 (mannelijke) vrijwilligers! Steek jij graag de handen uit de mouwen wil jij een steentje bijdragen aan onze vereniging? meld je dan aan via activiteitencommissie@vvprinsenland.nl

Daan Uithof wordt nieuwe trainer seizoen 2018/2019

Daan Uithof wordt de nieuwe trainer van vv Prinsenland voor seizoen 2018-2019. Daan Uithof is voor velen geen onbekende. In 2014 heeft hij voor vv Dinteloord gediend als assistent trainer onder Jurrien Poeljee. Dat seizoen werd het team ongeslagen kampioen in de tweede klasse, voor Uithof nog altijd het mooiste moment in zijn carrière. 

Gelukkig nieuwjaar! Za 6 januari 16.00 uur: nieuwjaarsborrel!

Namens het bestuur wensen we iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! En willen je eraan herinneren dat we morgen de nieuwjaarsborrel om 16.00 uur openen met een bubbeltje, een hapje en een gezelligheidsspelletje. We borrelen door tot een uurtje of 7. Tot morgen!

MO11 tweede op het grootste zaalvoetbaltoernooi van NL

Onze meiden van de MO11 hebben gisteren de tweede plaats gehaald bij het grootste zaalvoetbaltoernooi van Nederland! En ze zijn zelfs op tv gekomen bij omroep brabant. Je kunt hier het fragment terugzien. Meiden, van harte! en ga zo door!!

KerstVoetbaldag: prijzen van de loterij

Op zaterdag 23 december is het toernooi in de Buitelstee afgesloten met een loterij. Echter zijn nog niet alle prijzen opgehaald. De prijswinnaars kunnen hun cadeau ophalen tot 6 januari bij Henny, wilhelminastraat 15 of  op 6 januari tijdens nieuwjaarsborrel bij de voetbal. Daarna vervalt het lot en worden de niet opgehaalde cadeaus bij een volgende loterij gebruikt.
De volgende nummers zijn in de prijzen gevallen:  27, 28, 30, 32, 95, 113, 177, 180, 218, 264 en 363. 

Contractverlening voor Konings en van Sundert

Patrick Konings en René van Sundert hebben hun contract verlengd met vv Prinsenland. In het seizoen 2018 – 2019 zullen zij aanblijven als trainers van het tweede elftal. Nico Langbroek blijft aan als teammanager. Het tweede elftal draait ook dit seizoen weer mee voor het kampioenschap. 

Laatste avondje kantine van dit jaar

Vanavond is de laatste donderdagavond van dit jaar dat de kantine is geopend. Om 20.00 uur gaat de deze week geplaatste feestverlichting aan. In plaats van trainen is het de hele avond spelletjesavond! Komt allen!!