Zaterdag speelt Prinsenland tegen Tholense boys

Afgelopen zaterdag heeft Prinsenland de eerste wedstrijd voor het behoud in de tweede klasse gewonnen. Met 2 doelpunten in de verlenging van Maikel den Ouden en Joey Loonsteijn wisten zij de 3 punten binnen te slepen. Zie onderstaand het verslag uit BN destem. Aanstaande zaterdag speelt het eerste tegen tholense boys. De wedstrijd vangt om 14.30 uur aan op sportpark Molenkreek. Kom en juich onze jongens naar de finale!

penalties nemen bij de ajax vrouwen

Afgelopen Zaterdag 2 Juni hebben een 5 tal meisjes van MO11 penalties mogen nemen bij de bekerfinale Ajax – PSV vrouwen. Zij kregen een spontane uitnodiging via een speelster van Ajax om hier aan deel te nemen. Om mee te doen moest er snel beslist worden, want de volgende dag zou de wedstrijd gespeeld worden op het sportpark van Ijselmeervogels. Bo de leider van MO11 benaderde de ouders van de meiden en al snel werd er gereageerd door Lieve Bergeman, Tara Enst, Jayda Saarloos, Isa de Schutter en Felice Geerts die zich als eerste hadden aangemeld.

JO17-1 speelt zaterdag de bekerfinale in Yerseke

Aanstaande zaterdag speelt de JO17-1 de finale beker tegen Luctor Heinkenszand. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportcomplex van Yerseke en vangt aan om 11.00 uur. Support onze jongens van de toekomst en wie weet winnen zij dan de beker!

1e wedstrijd nacompetitie wordt gespeeld bij SC Gastel

In verband met de volledige bezetting van ons sportcomplex vanwege het Cosuntoernooi, wordt de wedstrijd vv Prinsenland – Noad 67 op zaterdag 2 juni voor de nacompetitie, gespeeld op het sportcomplex van SC Gastel in Oud Gastel. De wedstrijd vangt aan om 14.30 uur. We hopen op een grote opkomst van onze supporters om onze jongens te ondersteunen tijdens deze belangrijke wedstrijd voor behoud in de 2e klasse.

De nieuwe wet AVG geldt ook voor vv Prinsenland

De wet AVG, de laatste tijd een veelgehoord begrip, en met ingang van vandaag 25 mei geldig! De afgelopen maanden zijn wij achter de schermen bezig geweest om alles omtrent persoonsgegevens zo goed mogelijk te regelen. Dit alles omdat ook voetbalverenigingen onder de wet AVG vallen en wij zorg dragen voor het beschermen van jullie persoonsgegevens. Voor jou persoonlijk hoeft er niet veel te gebeuren, je hoeft enkel toestemming te geven op het gebruik van foto’s. Het toestemmingsformulier ontvang je eind volgende week in je mailbox.

Laatste wedstrijd behoud 2e klasse

Komende zaterdag speelt ons vlaggenschip de laatste regulaire thuiswedstrijd van deze competitie. Dit wordt een hele cruciale wedstrijd voor rechtstreeks behoud in de 2e klasse. Alleen bij winst op kampioen De meeuwen en verlies van Terneuzense Boys en Den Bommel is vv Prinsenland zeker van rechtstreeks behoud in de 2e klasse. Bij elk ander scenario volgt nacompetitie voor behoud. Dus beste supporters; kom naar ons mooie sportcomplex om de kampioen aan het werk te zien maar op de eerste plaats onze jongens te ondersteunen tijdens deze belangrijke wedstrijd!

Zaterdag 26 mei: Afsluitdag! Schrijf je in!

Ook dit jaar willen we met alle leden en vrijwilligers van vvPrinsenland het seizoen 2017/2018 feestelijk afsluiten. In de middag starten we met sport en spel voor de jeugd. De senioren zijn hierna aan de beurt. Daarna sluiten we af met een barbecue. Schrijf je in, individueel of met een team.

Bestuur Prinsenland neemt afscheid van Trainerstaf

In goed overleg is er dinsdagavond afscheid genomen van de trainerstaf van Erwin van der Woerdt. Het wederzijds vertrouwen is op. We zien in de huidige combinatie geen kentering ontstaan naar het einde van het seizoen. Erwin vult aan: “Dat jullie hopen op een schokeffect dat de ogen van de spelersgroep ook eens open gaan. Dat zij zich ook verantwoordelijk voelen voor het ontslag.”

Vriendinnendag: woensdagmiddag 2 mei

Woensdagmiddag 2 mei as. organiseert vv Prinsenland een vriendinnendag. Ieder meisje dat mee wil doen is welkom. Zowel leden als meisjes die een keer willen komen voetballen.  De uitnodigingen zijn uitgedeeld, voor meer informatie kun je terecht bij Marc de Schutter via marc.de.schutter@vvprinsenland.nl #winnendoejemetvriendinnen

Jumbo spaaractie, opbrengst: 372,38 euro

Bedankt voor het sparen! Gisteren was de uitreiking van de Jumbo Spaaractie. Dit jaar hebben we maar liefst €372,38 aan punten bij elkaar gespaard. Henk Dubbeld heeft namens onze vereniging de cheque in ontvangst genomen. Binnenkort wordt de webshop geopend en kunnen we er iets moois van bestellen.