Is communicatie iets voor jou?

Communicatie vinden we belangrijk, zoals eerder aangegeven gaat Veronique deze taak teruggeven. Wij bedanken Veronique voor haar inzet en en zijn blij met haar blijvende betrokkenheid bij de vereniging. We zijn daarom opzoek naar jou die dit stokje wil overnemen. Het kan ook in het kader van een schoolopdracht. Maar wat houdt het precies in? Wij zijn op zoek naar iemand die berichten schrijft en plaatst op de website. Heb je interesse,neem dan contact op met info@vvprinsenland.nl.

Sportpark verboden toegang buiten trainings- en wedstrijdtijden

Vv Prinsenland stelt het sportpark graag open aan de jeugd van dinteloord om het sportief bewegen te stimuleren. Vanaf heden is het sportpark echter verboden terrein op momenten dat er geen sportactiviteiten zijn en de kantine gesloten is. Het bestuur heeft dit besluit moeten nemen omdat wekelijks de vrijwilligers vuilniszakken vol met rommel van het park ruimen die door de jeugd wordt achtergelaten. Daarbij zijn er de laatste tijd ook bewuste vernielingen geconstateerd.

Vrijdag 16 november: FIFA toernooi

Op vrijdagavond 16 november vind het FIFA toernooi plaats. Hoeveel sterren skills heb jij?! Er zijn 40 plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je erbij bent!  klik hier voor de poster  FIFA toernooi en schrijf je snel in.

Dinsdag 23 oktober inloopspreekuur (ipv 25-10)

Volgende week donderdag 25 oktober is het geen spreekuur. In plaats daarvan is het spreekuur op dinsdag 23 oktober van 19.00 tot 19.30 uur.

Dinsdag 23 oktober: Algemene ledenvergadering

Het bestuur nodigt u uit voor de algemene ledenvergadering op dinsdag 23 oktober om 20.30 uur in de kantine. Tijdens deze vergadering is er aandacht voor de verschillende commissies, de financiën en het benoemen van een nieuw bestuurslid.
Leden kunnen een samenvatting van de financiële stukken opvragen bij onze penningmeester ter inzage via penningmeester@vvprinsenland.nl. De details komen tijdens de ledenvergadering aan bod. De agenda volgt zo spoedig mogelijk.

groot tekort aan scheidsrechters

Het is op dit moment een enorm groot probleem om iedere week voor onze (jeugd)teams scheidsrechters te vinden. Met name voor de wedstrijden van de oudere jeugd (JO17-1, JO17-2, JO15-1, JO15-2, JO13, MO17, MO15 en MO13) is het niet meer mogelijk om het iedere week geregeld te krijgen waardoor er binnenkort wellicht de eerste wedstrijden geen doorgang kunnen gaan vinden omdat er geen scheidsrechters voorhanden zijn.

Grote Club Actie is gestart

Afgelopen zaterdag hebben alle jeugdleiders/trainers de loten mee gekregen om aan de jeugdleden uit te delen. Elk jeugdlid krijgt er 2 mee à 3 euro per stuk. Als de jeugdleden de loten hebben verkocht, mogen ze het geld in de bijgeleverde envelop op zaterdagochtend inleveren bij Henny. Henny zit in de bestuurskamer. Dus niet aan de leiders/trainers meegeven. Dit kan tot zaterdag 13 oktober 2018. Het zou fijn zijn dat er ook volwassen leden loten kopen, dit kan bij Henny. Het geld wat opgehaald wordt, komt ten goede aan de afsluitdag!

Groot Steenbergen Cup

Van dinsdag 21 augustus tot en met zaterdag 25 augustus vindt de jaarlijkse Groot Steenbergen Cup plaats. Dit jaar is Sc Kruisland de gastheer van dit evenement. Zowel Prinsenland 1 als de dames van Prinsenland nemen het op tegen de teams van vv Steenbergen, NVS, Sc welberg en Sc Kruisland. Wij wensen beide teams veel succes toe en prettige wedstrijden!

Eerste vriendschappelijke wedstrijd thuis

Morgen staat de eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal op het programma. Zij spelen vriendschappelijk tegen tweedeklasser NSVV. De wedstrijd vangt aan om 14.30 uur. Het tweede speelt ook thuis tegen Rillandia om 12.00 uur. Jij komt toch ook?

Blessure?

Loop even binnen bij Axis tijdens het inloopspreekuur (Sportpark de Molenkreek in Dinteloord). Dinsdag 28 aug, dinsdag 4 sept en dinsdag 11 sept is het inloopspreekuur niet op donderdagavond maar op dinsdagavond bij Dirk, van 19-19.30uur in de praktijk zelf. Na 11 sept is het inloopspreekuur op donderdagavonden van 19:00 – 19:30. De ene week is dat op de praktijk van Axis in Dinteloord (Sportpark de Molenkreek) de andere week in de verzorgingsruimte van Cees op de vereniging. Bij de praktijk van Axis staat duidelijk wanneer waar het inloopspreekuur is.