Grote Club Actie is gestart

Afgelopen zaterdag hebben alle jeugdleiders/trainers de loten mee gekregen om aan de jeugdleden uit te delen. Elk jeugdlid krijgt er 2 mee à 3 euro per stuk. Als de jeugdleden de loten hebben verkocht, mogen ze het geld in de bijgeleverde envelop op zaterdagochtend inleveren bij Henny. Henny zit in de bestuurskamer. Dus niet aan de leiders/trainers meegeven. Dit kan tot zaterdag 13 oktober 2018. Het zou fijn zijn dat er ook volwassen leden loten kopen, dit kan bij Henny. Het geld wat opgehaald wordt, komt ten goede aan de afsluitdag!

Blessure?

Loop even binnen bij Axis tijdens het inloopspreekuur (Sportpark de Molenkreek in Dinteloord). Dinsdag 28 aug, dinsdag 4 sept en dinsdag 11 sept is het inloopspreekuur niet op donderdagavond maar op dinsdagavond bij Dirk, van 19-19.30uur in de praktijk zelf. Na 11 sept is het inloopspreekuur op donderdagavonden van 19:00 – 19:30. De ene week is dat op de praktijk van Axis in Dinteloord (Sportpark de Molenkreek) de andere week in de verzorgingsruimte van Cees op de vereniging. Bij de praktijk van Axis staat duidelijk wanneer waar het inloopspreekuur is.

Contractverlening voor Konings en van Sundert

Patrick Konings en René van Sundert hebben hun contract verlengd met vv Prinsenland. In het seizoen 2018 – 2019 zullen zij aanblijven als trainers van het tweede elftal. Nico Langbroek blijft aan als teammanager. Het tweede elftal draait ook dit seizoen weer mee voor het kampioenschap.

Laatste avondje kantine van dit jaar

Vanavond is de laatste donderdagavond van dit jaar dat de kantine is geopend. Om 20.00 uur gaat de deze week geplaatste feestverlichting aan. In plaats van trainen is het de hele avond spelletjesavond! Komt allen!!

zondag 21 januari naar Willem II – FC Groningen

Jawel het is echt waar we kunnen naar de eredivisie wedstrijd van Willem II tegen Groningen. Op zondag 21 januari in het Willem II stadion, speciaal voor de jeugd. De kosten zijn 7,50 per persoon. Natuurlijk mag je vader of moeder ook mee. Hoe gaan we daar naar toe, nou heel gezellig met de bus. We vertrekken vanaf ons sportpark om 12 uur. De wedstrijd begint om 14.30 uur en rond 18.00 uur zullen we weer aankomen in Dinteloord. Meld je nu aan.

Winterstop,

De winterstop is in gegaan, maar niet getreurd er vind bijna elk weekend wel een toernooi plaats. Op zaterdag 23 december vind het jaarlijks terugkerende Kerstvoetbaldag terug. Zaterdag 13 januari staat het snerttoernooi voor onze selectie gepland. En vanaf 13 januari gaan ook de wintertoernooien starten voor de jeugd. Tijdens de winterstop zijn er geen inloopspreekuren bij Axis, deze starten vanaf 1 februari weer. Iedere donderdag van 19.00 tot 19.30 uur.

Opbrengst Grote Club Actie

Afgelopen zaterdag werd Prinsenland eerste winterfair gehouden. Tijdens deze winterfair kon met genieten van heerlijke erwtensoep en gluhwein bij het kampvuur. Zelfs de kerstman en zijn kerstelf kwamen bij ons op bezoek. Tijdens deze gezellig avond werd ook de opbrengst voor de Grote Club Actie bekend gemaakt. Dit jaar hebben we maar liefst €1560,- opgehaald. Zonder onze jeugd, onze leiders en trainers en onze vrijwilligers hadden we dit niet waar kunnen maken. Bedankt allemaal!

vv Prinsenland en Erwin van der Woerdt nemen na afloop seizoen afscheid van elkaar

vv Prinsenland en Erwin van der Woerdt nemen na afloop van dit seizoen afscheid van elkaar. In goed overleg is besloten om het contract niet te verlengen. Erwin maakt dit seizoen nog af en zet zich in voor behoud in de tweede klasse. Mogelijke opvolgers kunnen zich melden bij de technische commissie, via tc@vvprinsenland.nl

Donderdag 18 januari: Presentatie Danny Makkelie

Op donderdagavond 18 januari zal Danny Makkelie, nationaal en internationaal scheidsrechter, in de kantine van ons sportpark ene presentatie geven over zijn carrière als scheidrechter in het betaalde voetbal. Hij gaat ons meenemen in de wereld van het voetbal en arbitrage op het allerhoogste niveau. Hij doet dit aan de hand van videobeelden en deelt zijn ervaringen op duidelijke en geloofwaardige wijze met voetballiefhebbers.

Word jij topscoorder van 2017?

Ook dit seizoen gaan we alle doelpunten bijhouden van de competitiewedstrijden. Iedere week worden deze genoteerd op de topscorelijst. Zo kun je jouw positie op deze lijst goed in de gaten houden. De eerste doelpuntenmakers staan er al op. Op de afsluitdag wordt de uiteindelijke winnaar in het zonnetje gezet!

Vorig jaar was Marleine Reijmers met maar liefst 56 doelpunten de uiteindelijke winnaar. Op dit moment wordt de lijst aangevoerd door Marco Roodenburg met 17 doelpunten, gevolgd door Maikel den Ouden met 14 doelpunten en op de derde plaats Arjan de Pagter met 13 doelpunten.

Klik hier voor de topscoorderslijst!